Uniek gelegen gestoffeerd 2-kamer appartement met een zonnige tuin en een fraai uitzicht over de weilanden in Santpoort-Zuid (grens Bloemendaal)

Indeling: 
Entree huis, hal, entree appartement, lichte woonkamer, slaapkamer met een grote kledingkast, moderne badkamer met een wastafel, douche, toilet. Vanuit de slaapkamer en woonkamer is er toegang tot de tuin (gelegen op het zuiden en westen), aparte keuken met een aansluiting voor een wasmachine en diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, grote oven, grote koelkast met vriezer, gasfornuis met afzuigkap. De woning is geheel voorzien van vloerverwarming, dubbel glas en heeft een gedeelde berging.
Bijzonderheden: 
Dit uniek gelegen appartement ligt op de grens van Bloemendaal en Santpoort-Zuid met veel winkelmogelijkheden en diverse supermarkten. Ook gelegen nabij de duinen, het strand en NS-station Santpoort-Zuid. De huurprijs van dit gestoffeerde appartement in Santpoort-Zuid is exclusief G/W/E en locale belastingen. De woning wordt alleen gestoffeerd te huur aangeboden. Maximale huurperiode is 2 jaar. Huisdieren niet toegestaan. Parkeren op eigen terrein.
Bloemendaalsestraatweg 8 2082 GG Santpoort-Zuid Nederland