Recent gerenoveerd deels gemeubileerd loft studio-appartement met een zonnig dakterras gelegen op slechts 400 meter van Haarlem NS-station

Indeling: 
Entree, 1e verdieping: recent gerenoveerde deels gemeubileerde loft studio geheel voorzien van een laminaatvloer, keuken met kookplaat, afzuigkap, grote koelkast met vriezer, wasmachine, zonnig dakterras op het zuiden en een moderne badkamer met douche, toilet en wastafel.
Bijzonderheden: 
Dit appartement is gelegen nabij de winkelstraat Generaal Cronjestraat en Albert Heijn supermarkt. Het is slechts 5 lopen van het appartement naar Haarlem NS-station en Haarlem-Centrum. Met de trein is het slechts 10 minuten naar NS station Amsterdam-Sloterdijk. Eenvoudig parkeren met een parkeervergunning voor het huis. De huurprijs van dit appartement in Haarlem is exclusief G/W/E en locale belastingen. Een huurprijs inclusief gas, water, elektra en internet is mogelijk. Minimale huurperiode is 1 jaar. Huisdieren niet toegestaan. Dit deels gemeubileerde appartement is alleen voor 1 werkend persoon te huur.
Generaal de Wetstraat 36, 2021 XJ Haarlem, Nederland