Goed onderhouden licht 2-kamer hoekappartement gelegen iets ten westen van Haarlem-Centrum (Leidsebuurt) - te huur voor 1 persoon

Indeling: 
Entree, hal, ruime lichte woonkamer met veel ramen, open keuken met elektrische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, grote koelkast met vriezer, moderne badkamer met toilet, douche, wastafel en een ruime slaapkamer. De woning beschikt over een patio tuin, een ruime bergkast in de gang en een gemeenschappelijke berging. Tevens is het appartement volledig voorzien van een laminaatvloer.
Bijzonderheden: 
Deze woning is gelegen in de gewilde Leidsebuurt op korte loopafstand van Haarlem-Centrum, diverse bushaltes en op fietsafstand van Haarlem NS-station, strand en duinen. De huurprijs van deze woning in Haarlem is exclusief G/W/E en lokale belastingen. Internet-TV aansluiting zijn in de huurprijs inbegrepen. De woning wordt alleen gestoffeerd te huur aangeboden voor 1 persoon. Maximale huurperiode is 2 jaar. Huisdieren niet toegestaan. Eenvoudig parkeren met een parkeervergunning. Inkomenseis minimaal € 3450,- bruto per maand. Opmerking: in het voorjaar van 2022 worden er 3 kozijnen vernieuwd.
Leidsestraat 20 C 2013 XC Haarlem Nederland