Volledig gemeubileerd licht 2-kamer hoekappartement met 2 balkons en een vrij uitzicht over het Noorder Sportpark in Haarlem (te huur voor 1 persoon)

Indeling: 
Beveiligde entree, 4e verdieping, entree appartement, ruime hal met intercom, apart toilet met fonteintje, lichte woonkamer met zonnig balkon (gelegen op het zuiden), aparte keuken voorzien van gasfornuis, afzuigkap, grote koelkast met vriezer, combi-oven, vaatwasser, balkon, moderne badkamer met douche, wastafel, wasmachine, wasdroger, ruime slaapkamer met een 2-persoonsbed en grote kledingkast. In het souterrain is er een ruime eigen berging van ca. 20 m2. Het appartement is geheel voorzien van dubbel glas en laminaat vloeren.
Bijzonderheden: 
Dit appartement is gelegen nabij Haarlem-Centrum, bushalte (lijn 2), een Dekamarkt supermarkt en andere winkels zoals de winkelstraat Generaal Cronjestraat. Het strand en de duinen liggen op 20 minuten fietsen. Direct tegenover het appartement liggen de parken Schoterbos en Noorder Sportpark. De huurprijs is exclusief G/W/E en locale belastingen. Servicekosten zijn reeds in de huur inbegrepen. De woning wordt alleen gemeubileerd te huur aangeboden voor 1 persoon. Maximale huurperiode is 2 jaar. Huisdieren niet toegestaan. Gratis parkeren voor het appartement. Inkomenseis minimaal € 3900,- bruto per maand. U hoeft alleen uw koffer maar uit te pakken en u bent klaar!
Mr. Jan Gerritszlaan 33 2024 KH Haarlem Nederland