Tijdelijk te huur voor 7 maanden van 1 november 2022 tot 31 mei 2023 - ideaal ter overbrugging.

Volledig gemeubileerd modern appartement met een fraai uitzicht en gratis parkeergelegenheid gelegen op slechts 500 meter van NS-station Haarlem Spaarnwoude

Indeling: 
Beveiligde entree, lift, 6e verdieping: entree appartement, hal met apart toilet, lichte, ruime woonkamer, toegang tot het grote zonnige balkon (gelegen zuidoost), half open luxe keuken met diverse inbouwapparatuur zoals koelkast met vriezer, gasfornuis, afzuigkap, oven, vaatwasser, moderne badkamer met douche, wastafel, wasmachine, ruime slaapkamer met een 2-persoonsbed en een kamer met kledingkasten.
Bijzonderheden: 
NS-trein station Haarlem-Spaarnwoude ligt op slechts 10 minuten lopen van het appartement. Met de trein in slechts 10 minuten naar Amsterdam-Sloterdijk. De huurprijs van dit gemeubileerde appartement in Haarlem is exclusief G/W/E en lokale belastingen. Een huurprijs inclusief gas, water, elektra, TV-aansluiting en internet is mogelijk. Servicekosten zijn reeds in de huur inbegrepen. De woning wordt alleen gemeubileerd te huur aangeboden. Huisdieren niet toegestaan. Gratis parkeren voor het appartement. Tijdelijk te huur van 1 november 2022 – 31 mei 2023. Ideaal ter overbrugging. Verlenging niet mogelijk.
Solidarnoscstraat 69 2033 BW Haarlem Nederland