Tijdelijk te huur voor 6 maanden van 1 november 2022 tot 30 april 2023 - ideaal ter overbrugging.

Recent volledig gerenoveerde gemeubileerde eengezinswoning met 4 slaapkamers, 2 badkamers, 3 toiletten en zonnige tuin gelegen in een kindvriendelijke buurt in Haarlem Zuid-West

Indeling: 
Entree, hal, modern ruim toilet met fonteintje, ruime lichte woonkamer met openhaard, luxe open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat, afzuigkap, stoomoven, oven/magnetron, grote koelkast, aparte vriezer, wijnkoeler, vaatwasser, toegang tot de tuin (gelegen op het zuidoosten), garage met wasmachine, droger, achterom, 1e verdieping: overloop, moderne luxe badkamer met inloop stortdouche, dubbele wastafel, 2e toilet, hoofslaapkamer, kinderslaapkamer, 2e verdieping: overloop, 2e badkamer met ligbad, inloop stortdouche, dubbele wastafelmeubel, 3e toilet en 2 slaapkamers. De woning is voorzien van vloerverwarming in de woonkamer en in beide badkamers. Tevens zijn er veel inbouwkasten. Het huis is voorzien van een duurzaam energiesysteem met 16 zonnepanelen voor elektra, daarnaast zijn er 4 zonneboilers en een openhaard met warmtewisselaar die een 1000 liter buffervat warm water voeden van waaruit warm tap- en douchewater wordt gebruikt en de vloerverwarming mee verwarmd wordt. Het buffervat kan extra met gas of elektrisch worden bijverwarmd. Hiermee is het een duurzaam energiebesparend systeem wat de energiekosten relatief laag houdt.
Bijzonderheden: 
Deze woning is gelegen op fietsafstand van Haarlem-Centrum, landgoed Elswout, de duinen, het strand en NS-station Haarlem of Heemstede-Aerdenhout. Gratis parkeren voor de woning. Ook gelegen nabij een Vomar supermarkt (Stephensonstraat), diverse openbare basisscholen en kinderdagverblijven, kortom een ideaal gezinshuis. De huurprijs van deze gemeubileerde woning in Haarlem is exclusief G/W/E, internet, schoonmaakservice en lokale belastingen. Woningdelen en huisdieren niet toegestaan. Tijdelijk te huur van 1 november 2022 – 30 april 2023. Ideaal ter overbrugging. Verlenging niet mogelijk.
Teslastraat 18 2014 KM Haarlem Nederland