Recent gerenoveerd studio appartement met zonnige tuin op het zuiden gelegen nabij Haarlem-Centrum (alleen te huur voor 1 persoon)

Indeling: 
Entree, hal, appartement geheel voorzien van een laminaatvloer, zonnige tuin op het zuiden, moderne aparte keuken voorzien van apparatuur zoals gasfornuis met grote oven, afzuigkap, koelkast met vriezer, wasmachine en badkamer met douche, toilet en wastafel. Met een kamerscherm of kledingkast is er eenvoudig een apart slaapgedeelte te creëren. Het appartement is volledig voorzien van een dubbel glas.
Bijzonderheden: 
Dit appartement is gelegen in de geliefde Kleverparkbuurt, iets ten noordwesten van Haarlem-Centrum. Supermarkten (Dekamarkt en Albert Heijn) en verschillende andere winkels liggen om de hoek van deze woning. Het is slechts 10 minuten lopen naar Haarlem NS station. De huurprijs is exclusief G/W/E en lokale belastingen. Een huurprijs inclusief G/E/W is mogelijk. Maximale huurperiode is 1 jaar. Huisdieren niet toegestaan. Parkeren via parkeervergunning. De woning wordt alleen ongemeubileerd (gestoffeerd) te huur aangeboden voor 1 werkend persoon. Inkomenseis minimaal € 3.600,- bruto per maand.
Wouwermanstraat 48 2023 XH Haarlem Nederland