visuals verhuren

Hiermee kunnen wij u helpen

Uw woning verhuren in de regio Haarlem

content verhuren1

Persoonlijk, betrouwbaar en deskundig

Verhuren met 
Haarlem Real Estate

Haarlem Real Estate is al ruim 20 jaar een betrouwbare partij in verhuur van woningen en appartementen in Haarlem en omgeving (de regio groot Zuid-Kennemerland en de Haarlemmermeer).  

U kunt via ons uw appartement of huis verhuren. Haarlem Real Estate is gevestigd in Haarlem en is pro-actief als full service verhuurmakelaar.

Bij verhuur via Haarlem Real Estate wordt uw huurwoning gepresenteerd op meerdere gespecialiseerde verhuurwebsites, alles gericht om uw appartement of huis deskundig, veilig en snel te verhuren.

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk (bedrijven, meestal multinationals en relocation agencies) in Haarlem en omgeving. Uw huurders kunnen expats zijn, starters op de woningmarkt of mensen die ter overbrugging een tijdelijke woning zoeken. 

Appartement of huis verhuren aan expats in Haarlem en omgeving

Een van onze specialiteiten is verhuren van woningen aan expats. Expats huren vaak een gemeubileerde woning en zijn meestal werkzaam in de regio IJmond, Amsterdam, Haarlem, Schiphol (Rijk) en Hoofddorp.

Wij  hebben uitstekende contacten met relocation agencies. Dit zijn gespecialiseerde bedrijven die expats ondersteunen bij verhuizing vanuit het buitenland naar Nederland.

Daarnaast is onze website ook beschikbaar in het Engels waardoor wij laagdrempelig zijn voor expats die zelf een huurwoning zoeken.

 

Bij het verhuren van uw appartement of huis worden de volgende stappen doorlopen

Hoe wij uw woning verhuren

}

1

Intake van uw appartement of huis

Kennismaking in de woning met een gesprek over de mogelijkheden en een advies over de huurprijs. Uiteraard bespreken wij ook uw wensen betreffende het profiel van de gewenste huurder en het model huurcontract.

2

Uw woning adverteren en bezichtigingen plannen

Het maken van foto’s en het schrijven van de woningbeschrijving. Plaatsing van uw woning op de website van Haarlem Real Estate en circa 8 andere verhuur websites. Wij selecteren kandidaat huurders en plannen bezichtigingen.

3

Keuze huurder maken

Na de bezichtigingen worden de gegevens van de geïnteresseerde  kandidaten opgevraagd zodat er een keuze kan worden gemaakt. Hier het om de werkgeversovereenkomst en legitimatie. Uiteindelijk bepaalt u wie er de nieuwe huurder gaat worden. 

4

Huurcontract en sleuteloverdracht

Opstellen van de huurovereenkomst (bij verhuur aan een expat ook in het Engels). Als verhuurder dient u altijd de huurovereenkomst goed te keuren. Wij incasseren van de eerste maand huur en borg. Na betaling verzorgen wij de sleuteloverdracht met een inspectierapport. Indien gewenst dan kunnen wij ook het woningbeheer verzorgen.

content verhuren2

Wij blijven beschikbaar!

Woning verhuurd?

Is uw woning eenmaal verhuurd dan blijven wij als verhuurmakelaar altijd beschikbaar gedurende de verhuurperiode voor vragen of advies. Aan het einde van de verhuurperiode zijn wij weer beschikbaar voor de eindinspectie van de woning.
Kortom via ons kunt u uw woning in de regio Haarlem deskundig, veilig en snel verhuren waarbij u alle werkzaamheden uit handen worden genomen. Wij regelen voor u de juiste huurder en de gehele verdere afwikkeling.

Verhuren met ons

U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Het bericht is naar ons verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of je alle velden (goed) hebt ingevoerd en probeer het nog een keer.

contactgegevens

Objectgegevens (optioneel)

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Marcel Keesman

OPRICHTER / VERHUURMAKELAAR

Marcel Keesman

+31 (0)23 5278088
info@haarlemrealestate.nl