visuals about_us

wie zijn wij

Over Haarlem Real Estate

content about_us

Ons verhaal

Wij stellen ons graag aan u voor

Haarlem Real Estate is al ruim 20 jaar een betrouwbare partner voor de huur en verhuur van woningen in Haarlem en omgeving (de regio groot Zuid-Kennemerland en de Haarlemmermeer). Daarnaast zijn wij ook actief op het gebied van woningbeheer voor particuliere verhuurders.
 
Wij zijn gevestigd en woonachtig in Haarlem. Hierdoor beschikken wij over een uitgebreid netwerk en een uitstekende kennis van de markt.

Via ons kunt u uw woning deskundig, veilig en snel verhuren waarbij u alle werkzaamheden uit handen worden genomen. Wij regelen voor u de juiste huurder en de gehele verdere afwikkeling.

Kenmerkend voor onze dienstverlening is onze persoonlijke aanpak. Wij ontzorgen verhuurders volledig bij het gehele verhuurproces en stellen hoge eisen aan onze kwaliteit dienstverlening. Wij zijn betrokken en betrouwbaar, goed geïnformeerd over de actuele wetgeving en vinden een
duidelijke, transparante werkwijze belangrijk.

Wij zijn niet uit op het behalen van een eenmalig succes, ons doel is het opbouwen van een relatie voor de lange termijn.

Een selectie uit onze reviews:
“Positieve ervaring met Haarlem Real Estate. Overall goede service, maakt beloftes waar. Denkt mee in de details. Win win uitkomst.”

“Hele fijne ervaring met Haarlem Real Estate. Marcel is heel kundig, flexibel en vriendelijk. Echt een aanrader als je een goede makelaar zoekt!”

“Duidelijke communicatie en binnen de afgesproken tijd geschikte huurders gevonden”.

“Prima geregeld, goede selectie. Betrouwbare en duurzame verhuur”.

“Haarlem Real Estate is zeer professioneel en erg prettig om mee samen te werken. Als verhuurder wordt mij al het werk uit handen genomen en wordt met grote zorgvuldigheid een passende huurder gezocht. Zowel als huurder als verhuurder kan ik Haarlem Real Estate zeer aanbevelen”.