Een woning huren in Haarlem

Indien u op onze website een huurwoning in Haarlem of omgeving heeft gezien dan kunt u contact opnemen. Als blijkt dat de betreffende woning een goede match is dan wordt er een bezichtiging gepland.

Mocht u de woning willen huren dan gaan wij u voorstellen aan de verhuurder van de woning. Wanneer de eigenaar akkoord is met u als huurder dan stellen wij de huurovereenkomst op. Na ondertekening van het huurcontract en na ontvangst van de betaling (de eerste huur en waarborgsom) vindt de sleuteloverdracht plaats. Tijdens de sleuteloverdracht ontmoet u de verhuurder en wordt er een inspectierapport over de staat van de woning gemaakt. Dit rapport wordt ook weer gebruikt wanneer u de woning verlaat. 

Benodigde documenten 

Als een standaard procedure dient een bewijs van inkomen te worden overlegd aan de verhuurder (recente salarisstroken of werkgeversverklaring). Tevens wordt er een geldig legitimatiebewijs gevraagd. Ook kan er een verklaring van uw huidige verhuurder worden gevraagd. Als u zelfstandig bent dan wordt er gevraagd om een originele accountantsverklaring en een uitreksel van de KvK.

Werkwijze en dienstverlening bij het aanhuren van een woning

Uw nieuwe huis of appartement niet gezien op onze website? 

Bespaar uw kostbare tijd in het zoeken naar een nieuwe huurwoning in Haarlem en omgeving en laat ons voor u zoeken! 

Woningen vinden buiten ons eigen aanbod huurwoningen is ons specialisme. U hoeft uw zoekopdracht dan slechts een keer aan te melden zodat wij u exclusief kunnen vertegenwoordigen in uw zoektocht naar een nieuwe huurwoning in de regio Haarlem!

U kunt zoekopdracht plaatsen via de button beneden. Op dit formulier kunt u ook uw specifieke woonwensen aangeven. Na het maken van een selectie gaan we de betreffende huurwoningen bezichtigen. Bij meerdere geschikte woningen kan dit binnen één afspraak. Wij zullen u tijdens de bezichtigingen zo goed mogelijk voorzien van alle informatie over de woning, de omgeving en alle overige relevante zaken.

Indien u de juiste huurwoning heeft gevonden dan zal Haarlem Real Estate met de makelaar van betreffende verhuurder in gesprek gaan opdat u de woning onder de beste voorwaarden kunt gaan huren. Denk hierbij aan de hoogte van de huurprijs, ingangsdatum en overige voorwaarden. 

Bij een succesvolle bemiddeling zijn de kosten voor deze dienst 1 maand huur + 21% btw.

 

 

Plaats zoekopdracht