Woning verhuren in Haarlem en omgeving

Haarlem Real Estate is al ruim 17 jaar een vertrouwde partij in verhuur van woningen in Haarlem en omgeving. 

U kunt via Haarlem Real Estate uw appartement of huis verhuren. Haarlem Real Estate is gevestigd in Haarlem en is pro-actief als full service verhuurmakelaar.

Het werkgebied van Haarlem Real Estate is de regio Haarlem (Zuid-Kennemerland) met onder andere de volgende plaatsen: Aerdenhout, Beverwijk, Bloemendaal, Driehuis, Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, IJmuiden, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Spaarndam, Velserbroek en Zandvoort. 

Bij verhuur via Haarlem Real Estate wordt uw huurwoning gepresenteerd op meerdere gespecialiseerde verhuurwebsites, alles gericht om uw appartement of huis deskundig, veilig en snel te verhuren.

Haarlem Real Estate beschikt over een uitgebreid netwerk (bedrijven, meestal multinationals en relocation agencies) in Haarlem en omgeving. Uw huurders kunnen expats zijn, starters op de woningmarkt of mensen die ter overbrugging een gemeubileerde of gestoffeerde huurwoning zoeken. 

Appartement of huis verhuren aan expats in Haarlem

Het verhuren van woningen aan expats is de specialiteit van Haarlem Real Estate. Deze expats huren meestal een gemeubileerde woning en zijn werkzaam in de regio IJmond, Amsterdam, Haarlem, Schiphol (Rijk) en Hoofddorp.

Haarlem Real Estate heeft goede contacten met relocation agencies. Dit zijn gespecialeerde bedrijven die expats ondersteunen bij verhuizing naar de regio Haarlem.

De website van Haarlem Real Estate ook beschikbaar in de Engelse taal en is dus laagdrempelig voor expats die zelf een huurwoning in de regio Haarlem zoeken.

Hoe wij uw woning verhuren

Bij het verhuren van uw appartement of huis via Haarlem Real Estate worden de volgende stappen doorlopen:

 • Kennismaking in de woning met een advies over de huurprijs. De definitieve huurprijs wordt bepaald op het moment dat het appartment of huis op de markt komt.
 • Overleg over welk model huurcontract te gebruiken. Het huurcontract kan voor onbepaalde tijd zijn (minimaal 1 jaar met recht op verlenging door de huurder) of voor bepaalde tijd zijn (maximaal 2 jaar of korter).
 • Uw wensen over het profiel van de huurder worden besproken.
 • Plaatsing van uw huis of appartement op de website van Haarlem Real Estate en circa 15 andere verhuur websites.
 • Het plannen en verzorgen van bezichtigingen als de kandidaat huurder een goede match blijkt te zijn.
 • Screening kandidaat huurder (check inkomen huurder etc.) via de unieke Haarlem Real Estate credit check.
 • Het voeren van onderhandelingen namens u als verhuurder.
 • Opstellen van de huurovereenkomst (bij verhuur aan een expat ook in het Engels).
 • Incasseren van de eerste maand huur en borg.
 • Verzorgen van de sleuteloverdracht met een inspectierapport.

Is uw woning eenmaal verhuurd dan blijft Haarlem Real Estate als verhuurmakelaar altijd beschikbaar gedurende de verhuurperiode voor vragen of advies. Aan het einde van de verhuurperiode zijn wij weer beschikbaar voor de eindinspectie van de woning.

Kortom via ons kunt u uw woning in de regio Haarlem deskundig, veilig en snel verhuren waarbij u alle werkzaamheden uit handen worden genomen. Wij zorgen voor nette en betrouwbare huurders. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Haarlem Real Estate, de specialist voor de verhuur van uw woonruimte in Haarlem en omgeving.

Woning tijdelijk verhuren in de regio Haarlem

Ook voor tijdelijke verhuur van uw woning bent u bij Haarlem Real Estate aan het juiste adres. Dit kan voor een periode van 3 maanden tot een jaar. Wellicht gaat u tijdelijk naar het buitenland en heeft u uw eigen woning een tijdje niet nodig.

Er zijn altijd mensen die een woning ter overbrugging zoeken!

Ook voor tijdelijke verhuur nemen wij u het gehele verhuurproces uit handen.

U kunt vrijblijvend contact opnemen. 

Woningbeheer Haarlem Real Estate

Het woningbeheer bestaat uit 3 onderdelen.

 • Commercieel beheer
 • Financieel beheer
 • Technisch beheer

Dit betekent dat alle verhuur gerelateerde zaken op een heldere en professionele manier worden verzorgd met een zo hoog mogelijk rendement voor u als verhuurder. Haarlem Real Estate beschikt over een uitgebreid netwerk van professionele bedrijven voor reparatie en onderhoud van aan uw woning.

De missie is om de verhuurder geheel te ontzorgen.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen.